BATMAN / HASANKEYF - Atatürk İlkokulu

May

EBAP kapsamında Hasankeyf ilçe genelinde yapılan zeka oyunları yarışmasında mangala 1.miz Muhammed Harun TARHAN ve yine Q bitz 1. miz İsa KAYAN 'I TEBRİK EDİYORUZ.

Nis

Diyar DEMİR ve Mustafa AKYÜZ HOCAMIN EBAP KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ DONDURMA ETKİNLİĞİ

Nis

EBAP kapsamında okulumuzda çocuk tiyatro etkinliği gerçekleşmiştir.

Mrt

Okulumuzda görev yapan 4/b sınıfı öğretmenimiz Elif PEYCİ 'nin de ortağı olduğu Reduce,Reuse,Recyle (Azalt,Yeniden kullan,geri dönüştür). eTWİNNG projesinde Türkiye ve Yunanistandan ortaklar yer almaktadır.Projemiz mart ayında başlayıp haziran ayında sona erecektir.

SİNEMA ETKİNLİĞİ

OKUL DERGİMİZE AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Yerli malı haftasını öğretmen,veli ve öğrencilerimizle beraber gerçekleştirdik.

May

Okul Gazatemiz " Gülümse Çocuk " adı ile yayın hayatına başladı.

Nis

23 Nisan Ulusal Eegemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 103. yıl dönümü nedeniyle coşkulu bir kutlama düzenledik.

Nis

Bayramların önemini ve değerini yaşamak ve yaşatmak amacıyla ara tatil öncesi tek tek sınıfları dolaşarak öğrencilerimizle bayramlaşarak, bayram şekerimizi ikram ettik. Her günlerinin bayram tadında geçmesi dileğiyle...

Orman Haftasını kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü Kutladık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının TBMM tarafından Milli Marş olarak Kabülünün 102. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma gününü kutladık.