BATMAN / HASANKEYF - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Adres
KÜLTÜR MAH. 302 SK. İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ ATATÜRK İLKOKULU NO 3 HASANKEYF / BATMAN
Vizyon
İstiyoruz ki... Öğrencilerimize öğretirken, onların bu eylemi alışkanlık haline getirmesi ve kendi kendilerine öğrenmeyi başara bilecekleri; öğretmene ihtiyaç duymadıkları bir seviyeye yükseltmek.
Misyon
Kaynak ve imkanları küçümsemeden, Türk Milli Eğitimi’nin temel ilke ve şartlarına bağlı kalacak şekilde; tüm bilgi-beceri, birikim ve tecrübemizi, öğrencilerimizin bireysel özelliklerini göz ardı etmeksizin kuracağımız öğrenme ortamlarında nesnelliğimizden hiçbir şekil ve ad altında ödün vermeden paylaşmak, sosyal-duyuşsal – bilişsel gelişimlerini psiko-motor davranışlar haline getirebilmek; mevcut yapıdan çağın ilerisine geçmeyi mümkün kılan; sürekli ve kalıcı iyileştirmeyi ilke edinmiş: Yenilikçi, esnek, değişim yanlısı, öğrenme ve öğretme ilişkisini canlı kılacak dinamik bir Eğitim-Öğretim felsefesini strateji haline getirmiş öğretmenler olarak; paydaşlarımızın tatminini sağlamak, bu yolda karşımıza çıkan engelleri yıkıp yerlerine tutarlı hedeflere yönelmiş kararlı bir gelişim ve ideal bir gelecek için varız.
..
Her yarım saatte bir Batman ve Hasankeyf´ten araç hareket etmektedir.
....
İl´e uzaklık 37 km´dir. İlçe merkezindedir.